SEKTY 1933
Šumivé víno vyrobené tradičnou metódou sekundárnej fermentácie vo fľaši, vytvorené na počesť značky Château Topoľčianky, ktorej vznik sa datuje od roku 1933.
SEKT 1933 PRESTIGE CUVÉE BRUT
Osobitý charakter odrôd spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív s údeným lososom, k údeným mäsovým špecialitám, syrom, studeným predjedlám a podobne. Teplota podávania 8-10°C.
SEKT 1933 ELEGANT CUVÉE DRY
Osobitý charakter odrôd spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, medovo-ctirusový buket doplňuje nasladlá chuť s maslovo-biskvitovým záverom.
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.
SEKT 1933 GRAND ROSÉ DRY
Osobitý charakter odrody Rulandské modré je podporený zrením po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál. Jahodovo-černicový buket doplňuje svieža ovocná chuť s krémovým záverom.
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.
SEKT 1933 BLANC DE NOIRS BRUT
Osobitý charakter odrody Rulandské modré v prevedení blanc de noirs je podporený zrením po dobu 9 mesiacov. A prídavkom lupienkova 23 karátového zlata, výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál. Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.