Znovuzrodenie vinárstva v Topoľčiankach nastáva v roku 1993, keď sa pivnice stávajú opäť súkromnou spoločnosťou. Hoci naša spoločnosť začínala iba so šiestimi zamestnancami, jej filozofiou bolo nadviazať na hlboké korene miestneho vinárstva. Tradícia a skúsení vinári sa stali jej základnými piliermi. Dnes je vinárstvo Château Topoľčianky dokonalým reprezentantom citlivo oživenej tradície siahajúcej do prvej Československej republiky.
Postupná modernizácia technológie a výrobných procesov vytlačila pôvodné staré lisy a nahradila ich pneumatickými, šetrne spracovávajúcimi hrozno. O ďalší úspešný priebeh výroby vín sa starajú skúsení enológovia dohliadajúci na všetky štádiá procesu, v ktorom sa hroznová šťava kvasením prirodzene mení na víno. Plné a extraktívne vína získavajú riadenou fermentáciou v nerezových tankoch pri teplotách od 16 - 20°C. Veľká časť červených vín vyzrieva v tradičných veľkých drevených sudoch v historickej pivnici.
Filozofiou spoločnosti je neustále smerovať vpred, preto po zlepšení technologického procesu viedol ďalší stupeň zvyšovania kvality našich vín cestou vlastných vinohradov. V roku 2000 sme investovali do prvých viníc v Pavlovej a Modranoch a momentálne obhospodarujeme viac ako 560 hektárov. Spolupracujeme aj s mnohými miestnymi pestovateľmi hrozna.