Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

SEKT 1933

SEKTY 1933

Rok 1933 je zrodom značky Château Topoľčianky a po magických 77 rokoch prináša štýlový sekt. Tradičnou metódou sekundárnej fermentácie vína  vo fľaši a zrenia po dobu 9 mesiacov sa spája osobitý charakter odrôd Chardonnay a Rulandské modré v prevedení blanc de noir.

 

 

 

 

SEKT 1933 PRESTIGE CUVÉE BRUT

Osobitý charakter odrôd  spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív s údeným lososom, k údeným mäsovým špecialitám, syrom, studeným predjedlám a podobne. Teplota podávania 8-10°C.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEKT 1933 ELEGANT CUVÉE DRY

Osobitý charakter odrôd  spojených v pomere 80% Chardonnay a 20% Rulandské modré v prevedení blanc de noir sa spája po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál, medovo-ctirusový buket doplňuje nasladlá chuť s maslovo-biskvitovým záverom.

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEKT 1933 GRAND ROSÉ DRY

Osobitý charakter odrody Rulandské modré je podporený zrením po dobu 9 mesiacov. Výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál. Jahodovo-černicový buket doplňuje svieža ovocná chuť s krémovým záverom.

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.
 

 

 

 

 

 

 

 

  

SEKT 1933 BLANC DE NOIRS BRUT

Osobitý charakter odrody Rulandské modré v prevedení blanc de noirs je podporený zrením po dobu 9 mesiacov. A prídavkom lupienkova 23 karátového zlata, výsledný mok ponúka ojedinelý zážitok v podobe kalicha jemných perál. Herbálny buket doplňuje svieža ovocná chuť s jemnou iskrou a výraznou perzistenciou.

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať ako aperitív, k bielemu mäsu, cestovinám, darom mora, sladkovodným rybám, rôznym syrom, či šunkám. Teplota podávania 8-10°C.

 

 

 

 

 

 

  

SEKT 1933 PRESTIGE CUVÉE BRUT Jeroboam

Darčekové balenie nášho sektu 1933 Prestige vo výnimočnej fľaši Jeroboam v objeme 3l dodávané v drevenej kazete.