Ovocné vína
TRADIČNÉ RÍBEZĽOVÉ Z TOPOĽČIANOK
Originálna receptúra inšpirovaná slovenskou tradíciou ponúka sviežu vôňu ríbezľových bobúľ a bohatú zmyselne sladkú chuť.
Senzorické hodnotenie
Farba: tmavo červená
Vôňa: silná vôňa čiernych ríbezlí
Chuť: nasladlá chuť zrelých čiernych ríbezlí
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať k dezertom a múčnikom. Teplota podávania 10-12 °C.
CASSIS
Jemne perlivé ovocné víno vyrobené z čiernych ríbezlí. Ideálny na prípravu miešaných nápojov. Delikátne perlenie zvýrazní jeho osviežujúcu chuť, v ktorej citiť prezreté čierne ríbezle.
Senzorické hodnotenie
Farba: tmavá rubínová
Vôňa: intenzívna vôňa čiernych ríbezlí
Chuť: osviežujúca chuť sladkých čiernych ríbezlí
Odporúčame podávať k dezertom a používať na prípravu miešaných nápojov. Teplota podávania 6-10 °C.
RÍBEZĽOVÉ ROSÉ
Lahodné ružové víno z červených ríbezlí. Diskrétne ríbezľová vôňa s náznakom čerstvo strúhaného jabĺčka. Opulentná a sladká chuť so šťavnatou kyselinkou.
Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať k dezertom a používať na prípravu miešaných nápojov. Teplota podávania 8-10 °C.