Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ovocné vína

TRADIČNÉ RÍBEZĽOVÉ Z TOPOĽČIANOKtradicne_ribezlove_z_topolcianok

Originálna receptúra inšpirovaná slovenskou tradíciou ponúka sviežu vôňu ríbezľových bobúľ a bohatú zmyselne sladkú chuť.

Senzorické hodnotenie
Farba: tmavo červená
Vôňa: silná vôňa čiernych ríbezlí
Chuť: nasladlá chuť zrelých čiernych ríbezlí

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať k dezertom a múčnikom. Teplota podávania 10-12 °C.

 

 

 

 

 

 

CASSIS

Jemne perlivé ovocné víno vyrobené z čiernych ríbezlí. Ideálny na prípravu miešaných nápojov. Delikátne perlenie zvýrazní jeho osviežujúcu chuť, v ktorej citiť prezreté čierne ríbezle.

Senzorické hodnotenie
Farba: tmavá rubínová    
Vôňa: intenzívna vôňa čiernych ríbezlí
Chuť: osviežujúca chuť sladkých čiernych ríbezlí

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať k dezertom a používať na prípravu miešaných nápojov. Teplota podávania 6-10 °C.
 cassis-025

 

 
 
Novinka - Cassis už aj v plechovke

 

 

 

 

ríbezľové_rosé

 

RÍBEZĽOVÉ ROSÉ

 

Lahodné ružové víno z červených ríbezlí. Diskrétne ríbezľová vôňa s náznakom čerstvo strúhaného jabĺčka. Opulentná a sladká chuť so šťavnatou kyselinkou.

Doporučenie k jedlám
Odporúčame podávať k dezertom a používať na prípravu miešaných nápojov. Teplota podávania 8-10 °C.